Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΠΕΣΤΕ ΜΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ

Ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη πάει πέταξε είναι παρελθόν.
Προσέξτε όμως πως σερβιρήστηκε η απόφαση και πως τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι το σχέδιο ναυαγίου εκπορεύτηκε από ένα και μόνο "τρίτο" κέντρο (Αμερική) και υλοποιήθηκε με διπλό τρόπο από δύο κυβερνήσεις μαριονέτες.

Διαβάζουμε σήμερα στον ηλεκτρονικό ανεξάρτητο τύπο, πως σύμφωνα με την European Policy Center (EPC),
"Η Ελλάδα, μαζί με τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία εμφανίζουν το υψηλότερο επίπεδο διαφθοράς".

Οι διαφθορείς (γιατί κάποιοι διαφθείρουν διάολε, αλλιώς δεν έχει νόημα ό όρος), κινώντας τα νήματα στις δύο εκ των τριών πιο διεφθαρμένων κυβερνήσεων, δείτε με ποιο τρόπο και με πια σειρά μπόρεσαν να βάλουν ταυτόχρονα και τις δύο πιο διεφθαρμένες κυβερνήσεις ώστε να παίξουν το παιγνίδι τους:

 1) Η ΙΔΕΑ (ή αλλιώς ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα):
Ο κ. Παπανδρέου πριν από τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 “είχε κάνει λόγο για κάποια προβλήματα που αφορούσαν το περιβάλλον στην περιοχή και δημιουργούσαν σκέψεις για το κατά πόσο πρέπει να προχωρήσει ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης.

2) Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ (της ιδέας):
Ο κ. Borisov δήλωσε πως οι ισχυρές αντιδράσεις που προέβαλαν οι κάτοικοι της ακτής της Μαύρης Θάλασσας για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του project, απ’ όπου θα ξεκινούσε ο αγωγός, αποτέλεσαν τον βασικό λόγο για την απόφαση της κυβέρνησης (ακύρωσης του έργου).

3) ΤΟ ΘΟΛΩΜΑ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ (για να χαθούν τα ίχνη του εκτελεστή):
Ο Γ. Πεταλωτής επανέλαβε τη δέσμευση της Ελλάδας στο έργο: "Θέλουμε να λειτουργήσει αυτό το έργο..."

Αυτό που γίνεται προφανές είναι πως έπαιξαν στο ίδιο παιγνίδι με αλλαγές στο ημίχρονο.
Δηλαδή ο προπονητής φρόντισε να μην χρεωθεί κανένας παίκτης αποκλειστικά την ήττα από μόνος του σε αυτό το πουλημένο - στημένο παιχνίδι.

Πάλι τυχερός ο Γιωργάκης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου