Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΕΠΩΛΗΘΗ ΥΠΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

Ο GAP δείχνει στον Tadic πως θα είναι η εικόνα της Πρίστινα μετά την ανεξαρτησία του Κοσσόβου.
Το γιουσουφάκι των Αμερικάνων ξεπούλησε το Κόσσοβο τουλάχιστον 5 μήνες πριν από τα σημερινά γεγονότα, αυτό αποδεικνύουν τα λόγια του Ξεφτίλα όταν συναντήθηκε με τον Tadic.

*"Σε ό,τι αφορά στο Κόσσοβο, τόνισα στον κ. Cvetkovic το ιδιαίτερο ενδιαφέρον μας για όλες τις εξελίξεις, με κύρια προτεραιότητα τη διατήρηση της σταθερότητας, την οικονομική ανάπτυξη, τη βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης του πληθυσμού, την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά και το μείζονος σημασίας ζήτημα της προστασίας των μνημείων και της πολιτιστικής κληρονομιάς στο Κόσσοβο.

Η ελληνική συμμετοχή στην EULEX και στην KFOR, καθώς και ο ορισμός του επικεφαλής του Ελληνικού Γραφείου Συνδέσμου στην Πρίστινα, Πρέσβη κ. Μοσχόπουλου, ο οποίος είναι και μεσολαβητής για την προστασία της θρησκευτικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Κόσσοβο, αποδεικνύουν έμπρακτα την αφοσίωσή μας στους ανωτέρω στόχους."


Όπως βλέπετε το θέμα της απόσχισης του Κοσσυφοπεδίου δεν εμπίπτει στους ανωτέρω στόχους, τώρα μάλιστα και με τον πρέσβη...

Περαστικά στους φίλους Σέρβους.


*Απόσπασμα από την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Σερβίας Tadic
Μέγαρο Μαξίμου, 29 Απριλίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου