Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΚΑΝΩ

Ακόμα οι αντιδράσεις του κόσμου είναι χλιαρές δίνοντας δικαίωμα στον Γιωργάκη και το γουρούνι της κυβέρνησης να καμώνονται τους άνετους.
Το ξέρουν, το βλέπουν και όλα καλά, ακόμη και να μας χλευάζουν.
Έτσι εξηγείται και το θράσος με τις βλακείες και προπάντων τα ψέματα που έγραψε (νομίζω η Μιρμπίλω) για το φιλικό χτύπημα στην πλάτη του μαλάκα μεροκαματιάρη και τον μισθό του, που με τόση φυσικότητα αμόλησε ο Γιωργάκης.

Αλλά Κυριακή κοντή γιορτή.
Νομίζετε πως  ο κόσμος θα βγεί στους δρόμους μόνο με τις εξαγγελείες των περικοπών;

Οχι κατηγορηματικά Όχι!

Κανένας δεν κατεβαίνει στους δρόμους επειδή η τηλεόραση λέει κάτι, έστω και άν αυτό είναι μείωση μισθών ή αυξήσεις στις τιμές της βενζίνης. Στο κάτω κάτω μιά να κόψει κανείς πχ την καθαρίστρια (αν έχει) εξοικονομεί το χιλιάρικο της μείωσης, άντε να ζοριστεί και να μην βγαίνει έξω κάθε εβδομάδα.

Και τότε πότε θα βγεί στους δρόμους;

Όταν τα κόψει όλα και φτάσει στο κάτω όριο των δυνατοτήτων του, τότε θα χτυπήσει το τηλέφωνο από την τράπεζα και θα του ζητήσει τις χρωστούμενες δόσεις και τότε θα πρέπει να βρεί τα λεφτά για να τις πληρώσει, μόνο που αυτά τα χρήματα δεν θα υπάρχουν και τότε θα νοιώσει σαν τον ποντικό στην φάκα.

Τότε είναι που θα πρέπει να μην τρώει, όχι για την Ελλάδα αλλά για τις τράπεζες από τις οποίες αφέθηκε να δανειστεί (Οι μόρτες διένειμαν πιστωτικές κάρτες έξω από πανεπιστημιακές σχολές σε φοιτητές που δεν είχαν καν εισόδημα και καμία κουφάλα υπουργός δεν τους έκοβε τον κόλο).

Άρα μόλις χτυπησει το καμπανάκι μεταξύ κατάσχεσης και φυλακής οι επιλογές θα είναι μονάχα δύο, ή Κορυδαλλός ή πλατεία Συντάγματος.

Τότε θα τρέχει και δεν θα φτάνει ο Γιωργάκης και η παρέα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου