Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΡΕΤΗ ΚΟΙΝΩΝΘΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ

 "Την κατάργηση του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας ... ζητά ο υφυπουργός Παιδείας Γιάννης Ανάρετος, λόγω φαινομένων «ακραίας οικογενειοκρατίας»...
...ο σχετικός φάκελος με τα στοιχεία για την οικογενειοκρατία απεστάλησαν στον εισαγγελέα, προκειμένου να ασκηθούν ποινικές διώξεις κατά των υπευθύνων.
«Το διδακτικό του προσωπικό απαρτίζεται σχεδόν αποκλειστικά από συγγενείς πάσης φύσεως, όπως σύζυγοι, τέκνα, γαμπροί, κουμπάροι κ.α., φαινόμενο που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία των Πανεπιστημίων στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς», επισημαίνει ο υφυπουργός".

Σημ. Το γεγονός έχει καταγγελθεί από την πανεπιστημιακή κοινότητα εδώ και ένα χρόνο, Αλλά παρέμενε στο συρτάρι του υφυπουργού κου Ανάρετου για να παιχτεί ως χαρτί εν' όψει των της ψήφισης απορρύθμισης της παιδείας.

Πάντως έχουμε διπλή πρόταση για το γεγονός.

Α) Οι διδάσκοντες του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας να δράσουν οι ίδιοι και να οδηγηθούν στην κάθαρση τόσο της σχολής τους, όσο και του Πανεπιστημιακού χώρου συνολικά.
Το παράδειγμα δείχνει η κυβέρνηση η οποία με τα φαινόμενα ακραίας Οικογενειοκρατίας, διεφθαρμένων στελεχών και τραμπούκων που εγκολπώνει, προχωρά στην εξυγίανση της Ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας χωρίς να τρέχει τίποτε.

Β) Να σταλεί σχετικός φάκελος στον εισαγγελέα με τα στοιχεία για την οικογενειοκρατία και το διεφθαρμένο παρελθόν (ίσως και παρόν) των στελεχών στους κυβερνητικούς κόλπους, προκειμένου να ασκηθούν ποινικές διώξεις κατά των υπευθύνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου