Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΓΑΠ

Κύριε Παπανδρέου έλαβα το θάρρος να σας γράψω λίγες γραμμές με αφορμή τα τελευταία πολιτικά γεγονότα.

Σας παρακαλώ θερμά να εισακούσετε την παράκληση μου και να εγκαταλείψετε την εξουσία όσο είναι καιρός. Αυτό πρέπει να το καταλάβετε και εσείς ο ίδιος, είναι προς όφελος της Ελλάδας αλλά και δικό σας.

Εμείς ως έθνος είναι πολύ πιθανό να πάμε καλύτερα ή χειρότερα χωρίς εσάς, είναι όμως πια απολύτως βέβαιο ότι κάθε ημέρα που κρατιέστε γαντζωμένος στην εξουσία τα πράγματα χειροτερεύουν για όλους παρά τα όσα σας λένε πιθανόν οι υποτακτικοί σας ή φαντάζεστε ο ίδιος λόγω ανεπάρκειας.

Με την πολιτική που ακολουθήσατε αυτούς τους λίγους μήνες το όνειδος της ιστορίας θα πέσει επάνω σας, θα σας ξεγράψει και θα σας καταδικάσει στην αιώνια λήθη αυτό είναι πια απολύτως βέβαιο. Τίποτε πλέον δεν μπορεί να αποτρέψει αυτή την δυσοίωνη βεβαιότητα.

Τουλάχιστον όσο βρίσκεστε στην ζωή οι φιλικοί σας κύκλοι (για να μην πω πραιτοριανοί) θα επιχειρούν φιλότιμα να διατηρήσουν την πολιτική σας ανάμνηση έστω θολή και ξεφτισμένη ακόμα και με πλάγιους τρόπους. Μην δυσχεράνετε περεταίρω το έργο τους.

Μην δυσχεράνετε το έργο τους έτσι για την διατήρηση της όποιας βραχύβιας φήμης σας αναλογεί ή σας απομένει.

Είστε το μοιραίο πρόσωπο της οικογενείας και η αιτία να σβήσει πολιτικά το όνομα της (όχι όμως πως δεν έπρεπε και δεν το άξιζε). Ο παππούς σας άρχισε την πολιτική του σταδιοδρομία με έναν εμφύλιο πόλεμο και εσείς την τελειώνετε με μια ολοσχερή καταστροφή.

Κρίμα για εσάς αλλά και για εμάς γιατί δεν το αξίζαμε, δεν κλέψαμε τίποτε όπως ανοικτά μας συκοφαντήσατε διεθνώς και που γι’ αυτό τώρα υποφέρουμε.

Με εκτίμηση (από ευγένεια)

Η απάντηση:
Ευχαριστούμε για την επικοινωνία και τις επισημάνσεις. Το μήνυμα σας διαβιβάστηκε για ενημέρωση διαβιβάστηκε στο Γραφείο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και
Προέδρου της κυβέρνησης.

Από τον προσωπικό κόμβο του Γιώργου Παπανδρέου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου