Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΗΧΤΗΚΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

Δεν είναι απλά θυμός αυτό που αισθάνομαι, ή λέξη θυμός δεν μπορεί να το περιγράψει.

1. Σε ποιά χώρα της Ευρώπης οι νέοι πάνε στην δουλειά του μπαμπά τους ειδικά όταν αυτοί είναι πολιτικοί; (Γιωργάκης, Κωστάκης, Ντορούλα και λοιπός γαλαξίας), θα το καταλάβαινα αν ο μπαμπάς τους είχε απλά φαναρτζίδικο.
2. Οι πολιτικοί μας (των δύο μεγάλων κομμάτων φυσικά) λαδώνονταν από την Siemens, ΟΜΩΣ η Siemens είναι αυτή που λάδωνε μην το ξεχνάμε ούτε εμείς ούτε η κυρία Μέρκελ.
Δηλαδή η Siemens (και όχι μόνο) μέ μοχλό διεφθαρμένους πολιτικούς στραγγάλιζε την ίδια την ελεύθερη αγορά, την καπιταλιστική ντε με τις ευκαιρίες επενδύσεων με την προσφορά ανταγωνιστικών προϊόντων, τις καλύτερες τιμές κλπ.
 

Το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο και ξεπερνάει τα στενά πλαίσια πχ της παραγωγικότητας των δημοσίων υπαλλήλων και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, και πιστεύω (δηλαδή τώρα πια το βλέπω καθαρά) άπτεται της γεωπολιτικής.
 

Όπως ο νομός Φλωρίνης δεν θα αποκτήσει ποτέ τον πλούτο του νομού Αττικής όσο και αν χτυπιέται, έτσι και η Ελλάδα θα είναι για την βόρεια βιομηχανική Ευρώπη το φτωχό αποπαίδι. Γιαυτό καλές σπουδές και στο εξωτερικό γρήγορα.
Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.
 

Όπως δεν είναι ντροπή να κατέβεις από την Κοζάνη στην Αθήνα για δουλειά, έτσι δεν είναι ντροπή να πας στο Λονδίνο, ένα σπίτι είμαστε.
 

Άλλωστε η Ελλαδίτσα μας θα είναι ο λατρεμένος τόπος διακοπών μας για πάντα όπως ήταν για τους Αθηναίους μέχρι σήμερα τα χωριά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου