Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΣΗΜΕΡΟΝ ΔΥΟ ΕΡΓΑ: ΚΑΡΑΤΕ & ΣΕΞ

"Η αυθαίρετη ανακοίνωση των εκπροσώπων της τρόικας για αποκρατικοποιήσεις και στην ουσία ξεπούλημα εισηγμένων ΔΕΚΟ, ελληνικών τραπεζών, λιμανιών και ακινήτων του δημοσίου, προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης.
Διαβήματα προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, τον γενικό διευθυντή του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν και τον διοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν Κλοντ Τρισέ, πρόκειται να πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου, για τα όσα υποστήριξαν χθες στη συνέντευξη τύπου οι εκπρόσωποι της τρόικας".

Όταν πουλάς, μειώνεις το χρέος, αλλά χάνεις έσοδα. Τα οποία ψάχνεις μετά να αποκαταστήσεις με φορολογία ή μείωση δαπανών, βαθαίνοντας την ύφεση.
Όχι απλώς στημένο, αυτή είναι ακριβώς η μέθοδος!
Αντιμετωπίζουν τον λαό σαν μωρό παιδάκι, ή άτομο με ελαφρά διανοητική καθυστέρηση.

Θυμηθείτε τις δηλώσεις του συχωρεμένου Μουμπάρακ και την βαθιά συμπόνια που είχε εκφράσει για τα θύματα της βίας που εξαπέλυσε ίδιος, και έσφαξε τον κοσμάκη στο Κάιρο.

Δεδομένης της ιδεολογικής συγγένειας του γώγου με τον εν λόγω δικτάτορα και του κοινού back-up (usa etc), τότε αβίαστα συνάγεται το συμπέρασμα ότι προφανώς κύκλοι συμβούλων (με βούλα) προτρέπουν σε φραστικές μετάνοιες και άκαπνους τσαμπουκάδες γιατί πιστεύουν ότι δρουν κατευναστικά στα αντανακλαστικά του πλήθους.


Αυτά λίγο πριν έλθει το ΝΑΤΟ να καταστείλει το πλήθος, εννοώ βέβαια τις ασκήσεις του στρατού που ήδη ολοκλήρωσε το καθεστώς πριν από λίγες μέρες στην βόρειο Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου